top of page
1aaaa1.jpeg

Lappeenrannan 'Kamalan hienot taidetiistait' tarjoavat asukkaille maksuttomia taidetyöpajoja


Lappeenrannan kaupunkisuunnittelu järjestää maksuttomia taidetyöpajoja tiistaisin toukokuun aikana. Kuvituskuva.

Taidetyöpajojen teemat liittyvät kestävään kehitykseen ja osallistujat pääsevät tutustumaan niissä erilaisiin tekniikoihin ja kierrätettäviin materiaaleihin alueen taidealan ammattilaisten opastuksella. Työpajoihin tulee ilmoittautua etukäteen.


Yhteen työpajaan mahtuu enintään 15 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Vuorovaikutussuunnittelija Mikko Holm kaupunkisuunnittelusta kertoo, että työpajojen tarkoituksena on antaa asukkaille mahdollisuus taiteen tekemiseen ja luoda iloa yhteisen tekemisen kautta.


"Työstettävät materiaalit tai aihepiirit liittyvät suoraan kestävän kehityksen teemoihin. Maksuttomia taidetyöpajoja järjestetään eri puolilla kaupunkia."

"Ajatuksena on tuoda taidepajat lähelle asukkaita, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus osallistua tapahtumaamme. Työpajoja on keskustan alueen lisäksi myös Lappeenrannan Ylämaalla, Joutsenossa ja Nuijamaalla", Holm kertoo.

Kaupunkisuunnittelun järjestämät taidetyöpajat ovat osa ympäristöministeriön rahoittamaa Kamalan hienoa! – Kestävät teot näkyväksi ympäristötaiteen keinoin -hanketta.

"Hankkeen avulla tuodaan näkyväksi kaupungin monipuolista kestävän kehityksen eteen tehtyä työtä eri toimijoiden kanssa yhteistyössä. Hankkeen tavoitteena on tukea asukkaiden omaehtoista osallistumista ja lisätä heidän mahdollisuuksiaan vaikuttaa omaan elinympäristöönsä." Tästä löydät ilmoittautumislinkin tapahtumiin.

--

bottom of page