top of page
1aaaa1.jpeg

Taideuutisten tilaaminen on helppoa - näin se onnistuu käytännössä


Taideuutiset on Suomen ainoa taiteen ajankohtaisjulkaisu, josta löydät taideuutiset ja taidetapahtumat yhdestä osoitteesta (juttu on päivitetty 16.9. maksuttoman tilauksen osalta).


Taideuutisten tilaaminen on helppoa – näin se onnistuu käytännössä:


1. Rekisteröidy Syötä sähköpostiosoite ja haluamasi salasana. Kaikille tilaajille avataan oma profiili, josta näkee lukuaikatilauksen tilan tai sen voi tilata/lopettaa. Saat sähköpostiviestinä sähköpostiisi vahvistuskoodin, palaa takaisin ja syötä koodi, olet rekisteröitynyt. Tee nyt tilaus.


2. Valitse lukuaikajakso

Katso tarjolla olevat lukuajat esimerkiksi mainosbanneria klikkaamalla. Valitse haluttu lukuaikajakso. Maksun voi suorittaa kaikilla yleisimmillä pankkikorteilla tai PayPal-maksulla. Maksu voi olla kertasuoritus, automaattisesti tapahtuva kuukausiveloitus tai useamman kuukauden välein tapahtuva automaattinen veloitus halutun lukuaikajakson mukaan. Tilaus jatkuvalla kuukausilaskutuksella on 3,95 euroa kuukaudessa. Tilauksen voit keskeyttää koska haluat.


3. Saat vahvistuksen

Maksun jälkeen saat automaattisesti sähköpostiisi tiedon tilauksesta ja laskun/kuitin maksusta. Ennen kuin tilausjaksosi on lopussa, saat muistutuksen asiasta, jolloin tilausta on helppo halutessa jatkaa.


4. Lue Taideuutisia

Taideuutisten näkymä on normaali ja kaikki uusimmat jutut ovat vapaasti luettavissa, kun olet kirjautunut sisään. Mikäli käytät vain mobiilia, niin mobiiliin kirjautuminen tapahtuu valikosta: Mobi kirjaudu.


Maksuton tilaus: Kun olet rekisteröitynyt 'Tilaa lukuaikaa' -sivulta, niin palaa takaisin 'Tilaa lukuaikaa' -sivulle ja valitse 'LUE MAKSUTTA' ja saat sähköpostiisi vielä vahvistuksen tilauksesta. Huomaa kaksi eri vaihetta 1. Rekisteröityminen 2. Tilaus.

--

bottom of page