top of page
Taideuutiset

SOPIMUSEHDOT

Sopimusehtoja käytetään Taideuutisten lukuaikatilauksissa sekä sivustolta löytyvän verkkokaupan tuotetilauksissa.

 1. Asiakkaat
  Asiakkaina voivat olla kuluttajat, yritykset ja yhteisöt.

   

 2. Sopimusehtojen päivittäminen
  Taideuutisilla on oikeus päivittää sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia ehtoja, jotka ovat luettavissa verkkosivuilta.

   

 3. Yhteydenotot
  Asiakaspalveluun saa yhteyden tilauksiin liittyvissä kysymyksissä verkkosivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostite: toimitus@taideuutiset.fi

   

 4. Asiakastili
  Asiakas luo tilauksen yhteydessä oman profiilisivun, jonne tallennetaan asiakkaan yhteystiedot: nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä tilaustiedot. Tietoja tarvitaan tilauksen toimittamiseksi ja asiakasyhteyksien ylläpitämiseksi.

   

 5. Saatavuus ja toimitus
  Saatavuus- ja toimitustiedot ilmoitetaan kunkin tuotteen tuotekuvauksen yhteydessä. Tiedot perustuvat maahantuojien ja valmistajien ilmoittamiin toimitusaikoihin. Taideuutiset ei ole vastuussa vaikutuspiirinsä ulkopuolelta tulevien ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä, kuten tietoliikennehäiriöistä, kolmansien osapuolten toiminnan häiriöistä tai viranomaisten määräysten noudattamisesta johtuvista häiriöistä. Kaikista toimituksiin liittyvistä esteistä ilmoitetaan asiakkaalla viivytyksettä. 

   

 6. Hinnat ja toimituskulut
  Ladattavat tuotteet voi ladata välittömästi tilauksen maksun jälkeen. Fyysiset tuotteet toimitetaan yleensä 1-2 viikon sisällä maksutapahtumasta lukien. Toimitus sisältyy kaikkiin tilaushintoihin ilman eri kustannuksia. Ilmoitetut hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Tarvittaessa useita tuotteita sisältävät tilaukset lähetetään useammassa paketissa, jolloin on mahdollista, että kaikki tuotteet eivät ole perillä yhtä aikaa.

   

 7. Maksutavat
  Kaikki käytössä olevat maksutavat näkyvät käsittelyhetkellä; käytössä ovat muun muassa debit- ja luottokorttimaksut sekä PayPal.

   

 8. Tuotepalautukset
  Ladattavien tuotteiden osalta eikä asiakkaan tilauksesta valmistettavien tuotteiden osalta ole palautusoikeutta. Fyysisten tuotteiden osalta asia mainitaan myös tuotteen esittelysivulla. Muiden tuotteiden osalta palautusilmoitus tulee antaa vapaamuotoisesti sähköpostitse 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta lukien. Tuotepalautuksista tulee erillinen ohjeistus kunkin tilauksen mukana. Tuotteet pitää pakata huolellisesti palautusta varten. Asiakas vastaa palauttamisesta johtuvista kustannuksista. Ostosumma hyvitetään 14 päivän sisällä siitä, kun tuote on palautettu ja tarkistettu.

   

 9. Erimielisyydet
  Osapuolet pyrkivät neuvottelemaan erimielisyyksistä, mutta mikäli osapuolten välillä ei synny sopua, voi kuluttaja-asiakas saattaa mahdollisen sopimuksesta syntyneen erimielisyyden kuluttajaneuvonnan tai kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi omalla kustannuksellaan. Muuten asiassa sovelletaan Suomen lakia.

--

bottom of page